Puppy Training

Hondenschool Lady in Leiden biedt u twee cursus mogenlijkheden.

Voor pups van 8 tot 16 weken.Speciaal bedoeld de pup optimaal te socialiseren. Ook wordt er aandacht besteed aan het spelenderwijs aanleren van de eerste oefeningetjes, zoals; zit, af, volg en natuurlijk wat heel belangrijk is, het HIER komen.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen van 3 kwartier. Waarvan 30 min oefeningen en 15 min gelegenheid voor vragen. ( Dit is dus geen volledige pupppy cursus ). Daarna kunt u 8 lessen volgen om de complete cursus af te ronden.

Kosten van deze cursus eerste 5 lessen € 50,-- met een vervolg van 8 lessen á € 80,-- . Na het volgen van de gehele cursus ontvangt men een certificaat.

Doordat ik in kleine groepjes werk is er ruimte genoeg voor persoonlijke aandacht. Ik werk in groepjes van maximaal 8 honden. Het is mogelijk om direct met de cursus te starten, mits de groep vol is.

Deze cursus wordt gegeven op dinsdagavond. Door de coronamaatregelen bestaat de groep uit 4 cursisten starttijd 19.30 tot 20.15.

Op dit moment zijn de groepen vol. U kunt zich nog wel inschrijven voor op de wachtlijst.

Voor inschrijving kunt u het formuier invullen of u kunt telefonisch contact opnemen. 06-46064060.

 

De hondenschool is wegens vakantie gesloten tot en met 29 augustus 2021.

 

Eventueel kunt u ook terecht op woensdagochtend en tijdelijk op de zaterdagochtend. Ook hier bestaan de groepen uit 4 cusisten die drie kwartier les hebben.

Ook voor deze groepen is een wachtlijst.

      Terug naar Cursussen