Gwenna Billaud

/public/fotos/gwenna.jpg

Gwenna Billaud van Hondenschool Lady te Leiden stelt zich voor:

Ik ben al 20 jaar werkzaam met honden, mijn eerste hond was een Mastino Napolitano, deze hond gaf heel wat problemen in zijn omgang met andere honden en dat is de reden dat ik me ben gaan verdiepen in het trainen van honden. Later ben ik mij dan ook gaan specialiseren in het gedrag van probleemhonden zodat ik nu ook als hondengedrags-deskundige werkzaam ben.

Op dit moment heb ik twee honden, ook deze honden hebben zo hun problemen. Het Spaanse hondje LINDA heeft daar op straat gezworven wat natuurlijk ook de nodige problemen met zich mee heeft gebracht in haar gedrag. En UNIQUE een asielhondje dat 4 january 2012 bij ons is komen wonen. Ook dit Schipperke was geestelijk erg beschadigd, dus was er voor mij weer werk aan de winkel om van hem een gelukkig hondje te maken. Inmiddels is Unique een fantastisch Schipperke geworden.

Mijn Husky: BODHI die uit het asiel kwam en zou worden ingeslapen omdat hij totaal verwilderd was is in mei 2008 overleden. Hij heeft een heerlijk leven gehad en is ruim 15 jaar geworden. In de 13 jaar dat hij bij mij woonde heeft hij altijd heerlijk los kunnen lopen. Nicky ons Spanjaardje is november 2012 over de regenboogbrug gegaan hij is 13 jaar geworden. Indy ook uit Spanje is 18 jaar geworden en in oktober 2013 over de regenboog brug gegaan.

Mijn enthousiasme is heel groot om de kennis op andere hondeneigenaren over te brengen, en mijn grootste wens is zoveel mogelijk honden het asiel te besparen.

      Terug naar Begeleiders